Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Изградња са закључаном произвоњом жита?

Ако имате закључану производњу жита у вашем главном граду или у последњем селу можете да изградите главну зграду степен 10, њиве, силосе и складишта без проблема. За све остале грађевине њих можете да изградите тек када будете поново имали позитивну укупну производљу (без војске).

Ако је ваша главна зграда уништена у једном од напада на неко од ваших села и сада имате закључану производњу жита, моћи ћете да изградите силосе и складишта. Али да бисте поново изградили главну зграду степен 1 морате да унапредите све ваше њиве на степен 5 или да је ваша нето производња већа или једнака 198 по сату. За све остале грађевине њих можете да изградите тек када будете поново имали позитивну укупну производљу (без војске).

Izgradnja sa zaključanom proizvonjom žita? negativna proizvodnja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не