Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Доступне Златне / Плус / Златног клуба опције

Плус налог

Плус налог укључује додатне опције које могу бити купљене помоћу злата (Gold). За разлику од Златног клуба, Плус опције трају одређен број дана и након тога нестају и потребно је обновити Ваш Плус налог. Испод можете да видите користе линкове који ће Вам детаљно објаснити разне Плус опције:

Злато

Можете да купите неколико Златних предности које Златни клуб не укључује. Испод можете видети корисне линкове који ће Вам детаљно објаснити разне Златне опције:

Златни клуб

Можете да купите чланство у златном клубу за secondary_payment.png 100 (gold2.png 50 на speed серверу) које траје целу партију. Чланством добијате неке бесплатне опције које можете да користите неограничено, као и неке нове опције које се додатно наплаћују. Молимо вас да запамтите да нећете добити повраћај утрошеног злата на крају сервера или када обришете налог.

Златни клуб укључује следеће опције:

Dostupne Zlatne / Plus / Zlatnog kluba opcije


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не

Да ли је одговор био лако разумљив?

Да   Неутрално   Не

Да ли је превод добар и разумљив?

Да   Неутрално   Не