Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 12: Извештаји

Ваш херој је у повратку из своје прве авантуре. У мениу у заглављу, можете наћи извештаје. Отворите извештај и прочитајте исход авантуре.

  • Отворите листу извештаја
    • Ово је још једна у низу опција из горњег менија. Између великог дугмета за златнике и два главна за преглед села, постоје још четири типа, где ћете сада моћи видети текст са ознаком ‘1’ – то је Ваша листа извештаја, кликните како бисте отворили нови извештај.
  • Прочитајте нови извештај из авантуре
    • Да бисте то урадили, потребно је да кликнете на наслов извештаја, након што прочитате нотификација ‘1’ ће нестати, и коверта ће се променити у отворену.
    • Можете нешто више о извештајима прочитати овде.

У извештају можете погледати коју врсту награде је херој запленио. Такође, може се десити да се херој повредио, зато Вам дајем лековиту маст за ране.

Награда: 10 лековитих масти.  Кликните на ‘преузми награду’ и наставите са следећим задатком.

Задатак 13


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не

Да ли је одговор био лако разумљив?

Да   Неутрално   Не

Да ли је превод добар и разумљив?

Да   Неутрално   Не