Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 13: Излечите хероја

Ваш херој је задобио повреде. Отворите преглед хероја тако што ћете кликнути на његову слику. Потом, кликните на лековиту маст у торби и потврдите кликом на дугме "ок". Само потребна количина ће бити искоришћена.

  • Кликните на слику хероја, да отворите његов инвентар
    • Кликните на слику хероја као и раније до сада и потражите инвентару лековиту маст, како бисте га излечили.
  • Кликните на лековиту маст у инвентару
    • Лековита маст ће тренутно бити једина на тој листи. Ако кликнете на њу, прозорчић ће Вам искочити са питањем коју количину желите да искористите. Слободно притисните "ок" да све употребите.
    • Ваш херој ће употребити само онолико колико му је неопходно да се излечи, а највише 10. Ако искористи мање, остатак ће се вратити у торбу.

Сви предмети се могу на овај начин користити. У зависности од типа предмета, херој ће или бити опремљен или ће утрошити дату ставку. Нешто више информација можете наћи у опису сваког предмета.

Награда: аш херој добија 20 поена искуства. Кликните на ‘преузми награду’ и наставите са следећим задатком.

Задатак 14


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не

Да ли је одговор био лако разумљив?

Да   Неутрално   Не

Да ли је превод добар и разумљив?

Да   Неутрално   Не