Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 11: Културни поени

Опис: У циљу проширења Вашег царства и оснивању нових села, потребни су Вам културни поени. У прегледу културних поена унутар резиденције/палате, можете добити информације колико сте сакупили и колико Вам још фали до оснивања новог села.

Задатак: Отворите картицу под називом Културни поени у Вашој резиденцији или палати.

Како извршити  задатак: Овај задатак можете извршити једино ако имате изграђену резиденцију или палату. Стога, ако имате једну од ове две грађевине, отворите је и изаберите на картицу "културни поени".Ту можете видети Вашу производњу културних поена.

По завршетку: Овде можете погледати колико Вам културних поена, фали за оснивање новог села, потенцијална места за нова села и слично. Посетите наше одговоре и сазнајте како брже да произведете културне поене.

Награда: lumber 650 clay 800 iron 740 getreide.gif 530


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не

Да ли је одговор био лако разумљив?

Да   Неутрално   Не

Да ли је превод добар и разумљив?

Да   Неутрално   Не