Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Искуство хероја

Количина искуства коју херој добија зависи од губитака противника изражених у потрошњи жита. У случају одбране, херој или хероји у одбрани добијају искуство сразмерно томе колико је њихова војска помогла у борби:

  • Потрошња жита свих убијених нападачких јединица се узима у обзир.
  • За сваког браниоца укупна снага у борби његових јединица са херојем је узета у обзир приликом рачунања удела у одбрани.
  • Сваки херој добија искуство сразмерно претходно наведеном односу свих убијених јерница.

Пример:

Нападач напада са 15 галских визезова = 30 жита потрошње.

Бранилац: Херој A - са снагом у борби 1000 и 20 фаланги (укупно је снага у борби 2000 против коњице) / Херој B – само херој са снагом у борби 4000 (све укупно 6000).

Под претпоставком да су све нападачке јединице убијене, херој A добија 1/3 искуства и херој B добија 2/3 искуства. У овом примеру херој A добија 10 поена и херој B ће добити 20 поена за искуство.

iskustvo heroja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не