Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Нова села

За оснивање или освајање новог села неопходно је да имате довољно културних поена, и да изградите палату на 10, 15 или 20 ниво, или резиденцију на 10 или 20 ниво. Поред овога, за оснивање новог села треба обучити 3 насељеника и пронаћи слободно место на мапи, а за освајање села од других играча морате имати cенатора/pоглавицу/cтарешину, и већ постојећи град на мапи.

Како да оснујем ново село?

Да бисте основали ново село треба Вам 3 насељеника, слободно место на мапи, и довољно културних поена. Насељенике не треба истраживати. По три насељеника можете обучити у палати на 10, 15 и 20 нивоу (укупно девет), као и у резиденцији на 10 и 20 нивоу (укупно шест). Да бисте изградили палату неопходно је да имате главну зграду на петом нивоу и амбасаду, док је за резиденцију неопходно само имати главну зграду на петом нивоу. Пошто обучите три насељеника довољно је да кликнете на празно место на мапи и одаберете опцију „Оснивање новог села“ (напомена: насељеници приликом оснивања новог села са собом морају понети по 750 јединица сваког ресурса!). Пошто одаберете опцију оснивања новог села, насељеници ће напустити матично село и основати ново село за вас.

Како да освојим село од играча?

Погледај освајање села за више информација.

Nova sela / novo selo / osnivanje / pravljenje sela


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не