Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Која је процедура за пренос злата?

Само купљено злато може да се пренесе на други налог. Злато које сте добили на друге начине (од водича, разменом сребрњака и сл.) не може да се преноси. Такође, злато можете да пренесете само на други налог који се налази на истом домену (са једног .RS сервера на други .RS сервер).

Да бисте пренели злато пре него што се игра на серверу заврши морате прво обрисати Ваш налог. На страници за брисање налога (у игри) видећете колико злата можете да пренесете. Након што је Ваш налог комплетно обрисан (после 72 сата) добићете е-мејл на адресу под којом је био регистрован Ваш налог.

Уколико Вам преостане злато на крају сервера такође ћете добити е-мејл.

Овај е-мејл садржи линк који можете да искористите да пренесете Ваше злато. Ако кликнете на линк требаћете да одрадите две ствари; упишете име налога на који желите да пребаците злато и изаберете сервер на ком се тај налог налази.

Када изаберете играча ком желите да пренесете злато, он ће добити поруку у игри са опцијом да прихвати пренос злата. Ако се порука обрише пре него што се изврши пренос, линк за пренос злата постаје неважећи.

Линк за пренос злата који сте добили важи заувек, све док не пребаците злато или ако се на налогу ком пребацујете злато обрише потврђујућа порука у игри (горе поменута). Ово значи да је могуће да сачетаке поновни почетак сервера након што се завршио, направите нови налог, и онда пребаците злато на Ваш нови налог (као да преносите Ваше злато са једног на други сервер).

Ако имате неких проблема приликом покушаја преноса Вашег злата, молимо Вас да нас контактирате овде са што више детаља.

Koja je procedura za prenos zlata? prebacivanje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не