Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Специјал: Fire and Sand

Пратећи традицију увођења специјалне Travian верзије са новим опцијама сваке године, 2017. ће вероватно имати највеће измене у свему. По први пут у Travian историји, поред три уобичајна народа - Римљани, Тевтонци и Гали - појављују се још два: неустрашиви Хуни и вешти Египћани!

Сваки од нових народа има потпуно нове јединице, специјалну грађевину и бонус за хероја. Сви ови елементи долазе заједно да би играчи имали више могућности да осмисле нове планове и стратегије. Сваки народ има своје карактеристичне предности и слабости. Сазнајте више о њима овде:

Мапа

Пратећи традицију коју смо започели 2014. са специјалом древна Европа и усавршавањима следећих година, тако да мапа у Fire and Sand приказује древну Европу. Али то није све - обични сервери имају велику мапу са 801x801 поља, а овога пута је мапа мања: 401x401 поља. То значи да има мање места за бежање и више акције!

Региони, артефакти и победа

Мапа је подељена на регионе. Играчи морају да сарађују унутар савеза да би преузели контролу над регионима, који им дају могућност да користе древне моћи (слично артефактима на обичним серверима, али их не поседује играч) и добијају победничке поене.

Нема светских чуда. Игра траје 200 дана и након тога се проглашава победнички савез на основу сакупљених победничких поена током целе игре.

Прочитајте више о регионима овде - научите како да их откључате, преузмете контролу и користите њихове моћи.

Остале разлике у односу на обичне сервере:

  • Играчи могу да спајају војску из својих различитих села
  • Чланови савеза могу да проследе војску других чланова савеза
  • Трговачки центар има дупло већи бонус
  • Витешка арена има дупло већи бонус
  • У регионима се налазе моћи артефакта, тако да нема оних са насумичним ефектом (артефакт луде)
  • Како нема артефакта и светских чуда, трговачки путеви су ограничени само на сопствена села

Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не