Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Склони војску пре напада

Опција избегавања напада је бесплатна опција Златног клуба. Избегавање можете да активирате само за Ваш главни град.

evasion


Ваше јединице ће напустити ваше селу у тренутку пристизања напада и вратити се 180 секунди касније. Јединице ће избећи напад само ако НЕМА ваших долазећих јединица у наредних 10 секунди осим ако се враћају после коришћења ове опције. Са овом опцијом само војска која је обучена у селу избегава напад, појачање НЕЋЕ избећи напад.

Да бисте активирали ову опцију потребно је да кликнете на Ваше место окупљања. Под картицом “Управљање” видећете опцију “Подешавање избегавања”. Можете означити поље испред опције "активирај избегавање у Вашем главном граду". Након тога кликните на “сачувај” да бисте сачували подешавања. Са овом опцијом само војска која је обучена у селу избегава напад, појачање НЕЋЕ избећи напад.

06. Skloni vojsku pre napada / izbegavanje napada / sklanjanje vojske


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не