Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевина - Пијаца

Marketplace

Предуслови: Главна зграда степен 3, Главна зграда степен 1, Силос степен 1, минимум Травиан верзија: 2.5

На пијаци можете да тргујете сировинама са другим играчима. Што се пијаца више изграђује, то више трговаца стоји на располагању. 

 Када уђете у пијацу, видите да постоје 4 секције које можете одабрати:

  • Секција "слања ресурса". Можете послати ресурсе из овог екрана тако што ће те попунити форму. Кад кликнете на "Океј", добијате потврдни екран о информацијама које сте уписали. Проверите да ли су те информације тачне, јер небисте били први који сте послали сировине потпуном странцу само зато што сте уписали погрешне координате.
  • Секција "куповина" је коришћена да се купе сировине од других играча. Ако имате довољно сировина, можете кликнути на "прихвати понуду" линк поред понуде и трговци ће кренути на пут. Будите опрезни, кад сте кликнули на линк понуда је аутоматски прихваћена, нема потврдног екрана као на "слање ресурса" екрану.
  • Трећа секција је "продаја". Овде можете поставити вашу понуду на пијаци и чекати да је прихвате други играчи. 
    Ако не желите да ваши трговци путују данима, треба да укључите макс. трајање транспорта.
  • Последња секција је секција 'НПЦ трговина'. Овде можете трговати са игром, у сразмери 1:1, што значи да можете претворити Ваших 500 дрва, 400 глине, 300 гвожђа и 4000 жита у 1500 дрва, 1400 глине, 1300 гвожђа и 1000 жита.

Запамтите да док шаљете или примате ресурсе, постоји лимит складишног капацитета код играча. Ако приме више ресурса него што могу да приме, све преко тога је изгубљено и не може се вратити.

 

  Римљани Гали Тевтонци
Брзина (поља/сат) 16 24 12
Носивост трговца 500 750 1000

Атрибуте у зависности од степена (као што су цена изградње и производња кулутрних поена) можете видети овде.
Да бисте видели комплетну табелу времена изградње за 1x speed кликните овде или за 3x speed кликните овде.

Pijaca / trgovina


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не