Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

7. Како да пратим аукције на којима учествујем

Да бисте видели и пратили предмете за које сте постављали понуду можете користити листу која се налази под картицом "Понуде" на страници са аукцијама.

Ова страница може да се подели на два дела:

  • Ваше тренутне аукције су приказане у листи на врху странице. Овде можете да видите да ли сте и даље највиши понуђач за предмет који желите да купите. Такође, можете и да промените Вашу тренутну понуду.
  • Испод листе аукција које су у току видећете листу завршених аукција. Овде можете да видите да ли сте победили или изгубили на аукцији у којој сте учествовали, као и крајњу цену предмета.
    Можете да обришете завршене аукције из листе тако што ћете означити поље испред одговарајуће аукције и након тога кликнути на другме "обриши".

 

7. Kako da pratim aukcije na kojima učestvujem / pracenje i prekidanje aukcija


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не