Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Означи као омиљено

Једна од нових опција у T4 је да означите картцу унутар неке грађевине као “омиљену”. Овде имамо најчешћу слику из места окупљања:

Mark tab as favourite

Као што можете да видите, картица “пошаљи војску” је означена као омиљена, то показује златна звездица на врху. (Означено стрелицом)  Ово значи да сваки пут када изаберете место окупљања (или амбасаду, пијацу, или неку другу грађевину са картицама) ваша изабрана омиљена картица ће бити прва приказана.

Да бисте поставили омиљену картицу, изаберите картицу коју желите да прогласите омиљеном и онда кликните на зелено дугме са звездицом, на врху испред упитника (означено квадратом на претходној слици).

omiljeno moja omiljena kartica zvezda zvezdica


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не