Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Рушење села

Шта је "нулирање"

Село је “нулирано” када број становника падне на нулу. Популација нестаје када се село напада катапултима и руше грађевине и поља, као и овновима за рушење зида.  
Када село има нула становника оно ће бити уништено осим ако је:
- село са светским чудом
- село са артефактом (само ако артефакт није украден)
- последње село играча (изузев села са светским чудом)
Ако играч има неко друго село (које није са светским чудом): село ће нестати са мапе и постати напуштено поље поново доступно за насељавање. Често играчи уништавају противнике на овај начин у својој близини 7x7 око својих села

Како да уништим село?
 
Користите катапуте да уништите грађевине и овнове за рушење зида. Свака грађевина и поље морају бити нападнути све док све грађевине  и поља у селу не буду уништени и имају нула становника.
Можете да видите више детаља о слању катапулта у прегледу места окупљања и како пивара утиче на прецизност.

Како спречити да поруше моје село?
 
Потребно је изградити што више грађевина које повећавају број становнила. Ово је посебно важно за насељавање сиве зоне на уобичајеним серверима како бисте преживели нападе Натара. Ако се то село главни град каменорезац може да повећа стабилност ваших грађевина.

Шта се догађа са нулираним селима која не могу бити уништена?

- Ако је у питању последње село (које није светско чудо) када број становника достигне нулу преостала војска из села ће нестати. Сва војска која је већ на обуци ће наставити да се обучава и неће бити уклоњена.
- Ако село садржи артефакт који није украден, онда село и војска неће нестати док артефакт не буде украден.

Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не