Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Shadow Empires - Фракције

Shadow Empires уводи нови концепт у игру - фракције. На почетку игре играч бира свој народ и фракцију. Постоји 5 фракција. Свака почиње на другој позицији на мапи:

Царство – у центру Династија – на југоистоку
Empire Dynasty
Побуњеници – на северозападу Хорде – на истоку
Rebels Horde
Мародери – на северу
Marauders

У почетку нови играчи одређених фракција започињу у истом региону. Када је регион попуњен нови играчи се појављују у суседном, итд. Не зависи више од квадранта или удаљености од центра.

Региони

Фракције не само да одређују почетну позицију играча, већ уводе и нови ниво сарадње између играча.

Регионе сада освајају фракције, а не појединачни савези. Сада фракције и савези помажу у освајању региона и добијању победничких поена. Међутим, само један савез може имати приступ древним моћима у региону. Погледајте чланак о регионима и древним моћима за више детаља.

Играчи и савези у фракцијама

Играчи бирају своју фракцију на почетку игре и не могу касније да промене свој избор.

Савез припада фракцији играча који је основао савез и такођер не може бити промењено касније.

Међутим, играчи могу слободно да се придруже било којем савезу. Чак и ако поченете игру као побуњеник, можете да се придружите Хорди или било којој другој фракцији.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не