Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Спајање војске

Спајање војске

Спајање војске је опција која је доступна на специјалу од 2017, Fire and Sand. Она Вам омогућава да искомбинујете војску из различитих села у једну велику армију, али уз одговарајућу цену у сировинама или злату. Војска која се споји ће се посматрати потпуно исто као и да је обучена у свом новом матичном селу; то укључује унапређења у ковачници.

Како спојити војску

Потребно је учинити следеће:

  • Пошаљите војску коју желите да спојите у ново матично село.
  • Након тога отворите место окупљања у том жељеном селу.
  • На картици прегледа пронађите војску коју сте послали.
  • Кликните на линк "спојите са овим селом", као што је приказано на слици испод.
  • На следећој страници ћете имати опцију да изаберете колико војника желите да спојите. Ово ће утицати на цену спајања.
  • Можете завршити уз помоћ сировина (можете искористити НПЦ трговца ако је потребно) или са златом.

Ограничења приликом спајања војске
  • Могуће је спојити само војску која припада истом играчу.
  • Није могуће спајати насељенике, администраторе, овнове, катапулте или хероја (херој може једноставно бити послат у друго село).
  • Нема ограничења у погледу истраживања у академији. Можете спојити војску са селом чак и ако још увек није истражена у том селу.
Цена спајања војске

Цена спајања зависи од војске која се спаја. Цена је једнака двострукој цени обуке те војске. Можете искористити и злато; цена се рачуна тако што поделите цену у сировинама са 40.000 и заокружите резултат.

На пример: желите да спојите 1.000 батинара. Цена обуке једне јединице је 95lumber 75clay 40iron 40crop. То је све укупно 250 сировина. Укупна цена спајања ће бити 250 x 1.000 x 2 = 500.000 (190.000 lumber, 150.000 clay, 80.000 iron, 80.000 crop). Можете платити и златом, то ће коштати: 500.000 / 40.000 = 13 злата.

Ограничење

Коришћење злата за спајање војске је ограничено на 50 злата дневно по селу.

Спајање војске коришћењем сировина остаје без ограничења. Лимит за коришћење злата се ресетује свакога дана у исто време када је и ресет дневних задатака.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не